Om TB-Group

Bli kjent med oss og bakgrunnen vår

TB-Group er et rekrutteringsfirma som ble grunnlagt i 2017, med visjonen om å skape verdens beste arbeidsplass. I dag er vi kommet et godt stykke på vei.

Vår reise

2017 var et år med mange spennende hendelser. Sverige kom til fotball-VM, kronprinsesse Victoria fylte 40 år og TB-Group ble grunnlagt.

TB-Group ble grunnlagt av to unge menn i Stockholm som hadde en klar visjon: vi ville skape verdens beste arbeidsplass, der mandagene ikke er like kjipe som i amerikanske filmer. Vår erfaring fra bransjen viste oss hvordan et atmosfæren i et foretak gjenspeiler det de leverer til kundene – og her ville vi være med og gjøre ting annerledes, helt annerledes! Målet vårt er å være det friskeste vindpustet i en bransje med stor konkurranse, der vi ikke bare henger verdiene våre på veggene, men bruker dem som ledestjerner i vårt daglige arbeid.

I dag er TB-Group et kjent varemerke i Sverige, med engasjerte medarbeidere som hjelper bedrifter over hele landet med rekruttering.

Hvorfor velge oss?

Effektive prosesser

Vi er med deg hele veien for å støtte deg i de aktuelle rekrutteringsprosessene dine, og vi hjelper deg med å effektivisere møtet med hver enkelt kandidat. Ved å bistå med tilbakemeldinger og coaching kan vi hjelpe deg med å forbedre og til og med individualisere hver enkelt prosess for å få et optimalt resultat.

Langsiktig, på dine vilkår

Nøkkelen til bærekraftig, kvalitativ vekst er proaktivt arbeid. Vi hjelper til med å kartlegge og proaktivt bearbeide det markedet av kandidater som er interessant for nettopp din virksomhet. Ved å bli kjent med deg som arbeidsgiver og behovene til organisasjonen din hjelper vi deg med å finne riktig person til riktig tid.

Bransjekunnskap

Som så mange andre ting bygger også rekruttering på det å skape tillit. I vårt tilfelle er dette en tillit overfor kandidater, til at vi forstår deres situasjon og kan hjelpe dem videre i deres profesjonelle karriere. For å oppnå dette kreves det forståelse for de bransjene vi jobber innenfor og en utstrakt ”know how” om hvilke utfordringer og ønsker som preger dagens arbeidsmarked. Derfor jobber vi i bransjespesifikke team for å kunne fordype oss i hvert enkelt kunnskapsområde. Derfor har rekruttererne våre unike kontaktnett de har bygd opp over tid.

Kontakt oss

Søker du jobb?